Kazino oyunları asılılıq yaradırmı?
Forumo taisyklės
Kazino oyunlarının asılılıq yarada biləcəyini eşitmişəm və mən də bu oyunlarla maraqlanmağa başlayanda bir az ehtiyatlı olmuşam. Amma bəzən hiss edirəm ki, çox oynayıram və vaxtın necə keçdiyini anlamıram. Bu oyunlar həqiqətən təhlükəlidirmi? Asılılıq yaranmaması üçün hansı addımları atmaq lazımdır? Kiminsə bu mövzuda təcrübəsi varsa, zəhmət olmasa, paylaşsın.
Iš viso žodžių: 88
Kazino oyunları çox asılılıq yarada bilər, xüsusən də özünü idarə edə bilmirsənsə. Mən də əvvəllər çox oynayırdım və bu mənim həyatımı bir az çətinləşdirmişdi. Əsas odur ki, hədəfin olsun və ona çatandan sonra dayanasan. Mən indi daha az oynayıram və yalnız bəzi oyunlara üstünlük verirəm, məsələn, Aviator. Bu oyunu aviator az com saytında tapıb oynayıram. Məncə, bu oyunda əsas məsələ vaxtında "Cash Out" etməkdir. Əgər vaxtında çəkilməsən, hər şeyini itirə bilərsən. Ona görə də özünü idarə etmək çox önəmlidir. Əgər bu oyunlardan zövq almaq istəyirsənsə, az miqdarda oyna və həddini aşma. Məncə, bu cür oyunlarda əsas məsələ özünü itirməməkdir. Sən də özünü idarə edə bilirsənmi, yoxsa bəzən çox oynayırsan?
Iš viso žodžių: 177
Mən də bəzən həddimi aşdığımı hiss edirəm. Deyəsən, hər şeydən əvvəl özümü idarə etməyi öyrənməliyəm. Aviator oyununu sınamaq yaxşı ideyadır, sənin dediklərin mənim üçün maraqlı oldu. Deyəsən, bu dəfə daha ehtiyatlı olacağam. Təşəkkür edirəm məsləhət üçün!
Iš viso žodžių: 68
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių